Marketing

Hoe scoor je hoger in Google?

Hoe scoor je hoger in Google?

Als je hoog in Google wilt komen, moet je je website optimaliseren. Er zijn 200 rankingfactoren in het algoritme, en de sleutel is om een zoekwoord te vinden dat weinig concurrentie heeft. Bekijk vervolgens elke pagina van uw website en kijk waar u de prestaties van uw site kunt verbeteren. Je moet er ook voor zorgen dat je de juiste zoekwoorden gebruikt. In dit artikel ontdekt u enkele van de beste manieren om uw website te optimaliseren voor de juiste zoekwoorden Fellmedia SEO hoe kom je hoger in google te staan.

hoe kom je hoger in google?

Optimaliseer uw inhoud zodat deze overeenkomt met de zoekopdracht van de zoeker. Om dit te doen, moet u ervoor zorgen dat de inhoud nuttig is en de vraag van de lezer beantwoordt. Vermijd copycatting en probeer uw inhoud uniek en van duidelijke waarde te maken. Houd bij het maken van uw inhoud rekening met het leesgedrag van uw online bezoekers. Afhankelijk van je publiek leest 20 tot 28% van hen je inhoud, terwijl de rest het gewoon doorbladert om te zien of je hun vraag hebt beantwoord.

Google gebruikt een kunstmatige-intelligentieprogramma genaamd RankBrain om te bepalen welke inhoud het beste is voor een bepaald zoekwoord. Naast deze factoren houdt Google ook rekening met de gebruikerservaring, zoals hoe soepel en aantrekkelijk een site is. Door deze statistieken op te nemen, kunt u uw inhoud optimaliseren en een hoge positie in Google krijgen. Zodra u uw inhoud heeft geoptimaliseerd, kunt u doorgaan met andere aspecten van uw SEO-strategie.

Klik hier om meer te lezen: https://fellmedia.nl/