Verbouwen

Stappen om een radiatorombouw te krijgen

Stappen om een radiatorombouw te krijgen

Heeft u een oude radiator of bent u van plan een nieuwe radiator aan te schaffen, dan bestaat de kans dat u op een gegeven moment een 123ombouw | De zelfbouw radiatorombouw op maat. Bereken snel uw prijs nodig heeft. Dit kan zijn om de vorm van de radiator te veranderen, zodat deze beter in uw ruimte past. Of het kan gewoon zijn omdat je de manier waarop de bestaande radiator functioneert wilt veranderen, zoals het verhogen van het vermogen of het verminderen van de geluidsproductie. Wat de reden voor de radiatorombouw ook is, u moet ervoor zorgen dat u de informatie in dit artikel volgt, zodat u de klus naar behoren kunt voltooien.

radiator conversie

De eerste stap om een radiatorombouw op uw radiator te laten uitvoeren, is ervoor te zorgen dat de omhulling van de radiator – dat wil zeggen de buitenschaal – in goede staat verkeert. U moet ervoor zorgen dat alle afdichtingen goed geolied zijn en dat losse of beschadigde onderdelen goed worden gesmeerd met geschikte vloeistof. Als een van deze dingen ontbreekt, zult u merken dat het uitvoeren van een radiatorombouw moeilijker is dan nodig is, en dat u uiteindelijk geld kunt verspillen aan het opnieuw moeten kopen van een andere radiator.

Zodra de behuizing in goede staat is, kunt u zich wenden tot het vervangen van het binnenste deel van de radiator. Dit houdt in dat u de radiator uit de behuizing haalt en de radiator uit elkaar haalt voordat u aan de radiatorbehuizing kunt werken. Je zult dan de pakking van de radiatorkast moeten verwijderen en bij de 'stapel' van de radiator moeten komen. Je zult dan op de stapel radiator moeten drukken en de pakking eruit moeten halen – een taak die niet erg moeilijk is, maar rommelig kan zijn als je niet over het juiste gereedschap beschikt om de klus te klaren.

Voor meer informatie zie: 123ombouw