Zakelijk

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint is voor veel mensen een moeilijke vraag om te beantwoorden. Feit is dat Sharepoint een van de beste platforms is als het gaat om samenwerking, hosting van inhoud en informatie en alle zakelijke functionaliteit. Het heeft echter nogal wat nadelen die het vermelden waard zijn.

Een van de dingen die u over Sharepoint moet weten, is dat om uw applicaties te laten doen waarvoor ze zijn ontworpen, u alle relevante informatie van een individuele gebruiker moet kunnen opslaan, ophalen en gebruiken. of organisatie. Dit is een hele opgave voor Sharepoint om in te vullen en daarom kiezen veel organisaties ervoor om te kiezen voor de opties van oplossingen van derden waarmee ze sommige van deze verantwoordelijkheden kunnen overdragen aan een derde partij Sharepoint modules. Dit kan op de lange termijn echter problematischer worden en zelfs duurder blijken te zijn.

Als het op Sharepoint aankomt, zullen veel mensen kiezen voor applicaties zoals die zijn ontwikkeld door Microsoft. Deze toepassingen zijn het toonbeeld van integratie en hebben keer op keer bewezen uiterst betrouwbaar en effectief te zijn. Als uw bedrijf echter op zoek is naar een open source-alternatief voor Sharepoint, wilt u misschien eens kijken naar toepassingen zoals de Apache Open Office-suite. Deze suite biedt een gratis download van de eigenlijke applicatie samen met verschillende andere productiviteitsapplicaties die ernaast kunnen worden gebruikt. Daarnaast bieden veel van de websites die deze downloads aanbieden ook verschillende add-ons en hulpprogramma's die kunnen worden gebruikt om de suite aan te passen aan uw behoeften en voorkeuren.

Meer informatie: Sharepoint modules